Koffiekar huren?

Bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs, braderie, bruiloft, of een ander evenement een koffiekar huren is altijd een succes!

Met onze koffie kar bieden wij een keuze uit alle koffie varianten. Maar daarnaast hebben wij natuurlijk ook de keuze uit diverse soorten thee.

Ook hier is gekozen voor alleen de beste kwaliteit, namelijk die van Dammann Frères. Voor het bereiden van onze Latte’s en Cappucinno’s gebruiken wij volle melk. Op aanvraag is het ook mogelijk om haver, soja, amandel en kokosmelk te serveren.

Het vergt ongeveer een klein uur om alles in gereedheid te krijgen en het water te verwarmen tot de juist temperatuur voor de lekkerste koffie. Daarna gaat onze barista aan de slag voor u. De bonen worden voor ieder kopje afzonderlijk direct vers gemalen (grind on demand) zodat er niets van de heerlijke aroma’s verloren gaat. Wij hebben twee koffiemolens beide nauwkeurig afgesteld voor het type koffie.
Wij maken gebruik van disposable’s maar kunnen ook een servies verzorgen indien de locatie dit toelaat.

Ook hebben wij de mogelijkheid om naast koffie ook tegelijk ijs te scheppen weliswaar beperkt tot een tweetal smaken en ongeveer 80 ijsjes met twee bollen.

Onze  koffie & zo mobiele koffiekar huren in combinatie met onze barista is een gegarandeerd succes, reserveer hem hieronder meteen.

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Wat wilt u huren?(Vereist)

To top