IJskar huren?

Bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs, sportdag, examenfeest, bruiloft, of een ander
evenement hoe leuk is het om onze Piaggio Ape ijskar te huren.

Onze ijskar huren? Wij bieden een aantal verschillende arrangementen aan zowel voor particulieren als bedrijven.

Met onze ijskar bieden we een keuze van maximaal 9 smaken. Onze keuze in ijskar smaken zijn; Aardbei, Citroen, Vanille, Chocolade, Mango, Stracciatella, Minions (Banaan), Malaga en Passievrucht (dit kan gedurende het seizoen wisselen).

Maar de smaken zijn ook, mits op tijd besteld zelf te bepalen. Daarnaast hebben we ook nog een koeling voor frisdranken en bier op de ijskar.

Wij kunnen met de ijskar wanneer deze volledig gevuld is ongeveer 1300 bollen ijs scheppen, daarmee is de ijskar uitermate geschikt voor grotere evenementen.

Door een ingenieuze koeling is het mogelijk om onafhankelijk van een vaste stroomvoorziening 24 uur lang het ijs op de juiste temperatuur te houden. Ook op de ijskar hanteren we dezelfde hoge hygiënische standaard als in onze winkel en deze is dan ook voorzien van een alcohol handzeep dispenser en twee ijslepel douches.

Onze ijskar is ook te voorzien van een persoonlijke of commerciële boodschap. Wij bieden de mogelijkheid tot het plaatsen van een A0 poster die 2 meter boven de ijskar uitkomt.

Verder is het ook mogelijk om met magneetstickers uw bedrijfsnaam aan te brengen.

Onze IJs & Zo Piaggio Ape ijskar huren is een gegarandeerd succes, reserveer hem hieronder meteen.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Tijd
:
Bijvoorbeeld: 1 uur
Aantal bollen per IJsje(Vereist)
Prijs op basis van de aangegeven bollen

To top