Spaarkaart

ijs & zo bied haar vaste klanten een loyaliteits (spaar) systeem waarmee voor gratis ijs gespaard kan worden, maar daarnaast ook nog kans geeft op het winnen van het winnen van een ijs-Ape S arrangement!

Voor iedere besteding van Eur 2,50 spaar je 1 zegel, één volle spaarkaart geeft recht op een gratis ijsje met 2 bollen naar keuze.
Twee volle kaarten levert een halve liter ijs op en voor een liter ijs zijn drie volle kaarten nodig. Liever een ijstaart naar keuze? Dan spaar je door tot vier volle spaarkaarten.

Win een ijs-Ape arrangement

ijs & zo LIK, LIKE, SPAAR EN WIN programma condities:

Voor elke uitgave van Eur 2,50 verdient u 1 ijs & zo spaarzegel.

1 volle spaarkaart: een gratis ijsje met twee bollen
2 volle spaarkaarten: een halve liter ijs
3 volle spaarkaarten: een liter ijs
4 volle spaarkaarten: een heerlijke ijstaart naar keuze

Bovendien geeft elke ingeleverde volle spaarkaart ook nog de kans op een aantal prijzen:

  • ijs-Ape S arrangement: gedurende de maanden mei, juni, juli, augustus en september trekken we 1 gelukkige winnaar. Het arrangement is speciaal bedoeld om een kind of kleinkind te verrassen bijvoorbeeld op de verjaardag. Na bekendmaking van de winnaar bespreken wij in overleg een datum*.

Houdt dus vooral onze Facebook pagina of deze website in de gaten!

 * niet mogelijk in het weekend tussen 12:00-19:00 of wanneer de gewenste datum al reeds is vastgelegd voor een ander evenement en verder alleen mogelijk binnen de gemeente Voorburg- Leidschendam en Den Haag Leidschenveen